top of page

Ontmoet het team

We vertellen graag wat over onszelf..

Chayenne

Oprichtster - Leadperformer - Organisator

Toen ze de theateropleiding afrondde wist ze het zeker. Theater maken zit in haar bloed.

Na 5 jaar een VOF te runnen in kinderanimatie werd het tijd voor iets anders. Met een stevige dosis ervaring en een hart vol passie werd er een nieuw bedrijfsplan gemaakt.

 Naast The Magical Life geeft zij ook dramalessen als gastdocente op basisscholen.

Gedreven, enthousiast en met oog voor detail runt Chayenne sinds april 2021 “The Magical Life” met hart en ziel. Naast hoofdperformer is zij ook degene die de administratie, thema decoraties en social media kanalen verzorgt.

Voor meer informatie bezoekt u haar website:

www.chayennedetheije.com

"The artist is nothing without the gift, but the gift is nothing without hard work"

BenitaDeCaluwe_edited.png

Benita

Performer

Benita is heel wereldkundig en heeft een talent voor organisatie, eventplanning en het assisteren van Seb met de workshops. Zij heeft ervaring in toneel en danslessen, deze kan je ook terugzien in haar rol als party princess.

Benita studeerde af met International Tourism Management aan de Breda University. Ze heeft een sterke motivatie om alle taken die ze uitvoert helemaal tot in de puntjes te kunnen plannen. Dat kan je ook terugzien tijdens de feestjes en momenten wanneer zij een rol aanneemt. 

In ons team is Benita de ijskoningin, de eenhoornprinses, de schone slaapster en de jungle prinses

“Life won't sparkle unless you do”

Sebastian

Webdesigner - Performer - Organisator

Met zijn opleiding IT en ervaring als organisator is hij een aanwinst voor het team. Na al meer dan 10 jaar ervaring in de evenementensector heeft hij ook een gezonde kennis en groot netwerk uitgebouwd.

Seb is ook creatief en helpt daarom ook met het maken van een groot aantal attributen en props voor de feestjes. Hij verzorgt ook de toverstokkenworkshop en neemt de rol van prins, ridder, tovenaar en piraat op zich.

"Magic is something you create"

Hannah

Performer

Hannah is een gedreven, hardwerkende jongedame met al heel wat jaren ervaring op theater gebied. Ze is met haar jarenlange ervaring als performer in de party princess wereld een echte aanwinst voor het team en kan naast acteren ook paardrijden.

Hannah studeerde af aan het CIOS, ze zit in haar laatste jaar van de studie psychomotorische therapie en kijkt er naar uit om aan de slag te gaan. Ze helpt graag kinderen en jongvolwassen met dingen waar ze tegenaan lopen om ze verder op weg te helpen in het leven. 

In ons team is Hannah de koninklijke assistente van onder andere de Schotse prinses, Assepoester en de Sneeuwprinses.

“Try to be a rainbow in someone’s cloud”

Marie

Performer

Marie is een inteligente, zorgzame en creatieve jongedame die zich prima kan redden voor grote groepen. Naast haar jaren lange ervaring als leidster van een scoutgroep staat ze tegenwoordig ook voor de klas.

 

Ze behaalde haar diploma kunsteducatie en deed toneelervaring op in een theater groep. Zang en muziek zijn een grote passie van haar.

Marie is één van de koninklijke assistenten van Sneeuwwitje en de Sneeuwprinses.

"A little progress each day adds up to big results"

Dominique

Perfomer

Dominique is een positieve vrouw die elke dag ziet als een feestje. Vanaf kinds af aan wilt Dominique al performen en mensen verbinden.
 
Vroeger heeft zij op improvisatie les gezeten. Verder is zij ook gek op musicals en kinderen. Haar favoriete musical is Tarzan.
 
Dominique werkt voor de overheid in Nederland. Zij is erg gedreven en wilt graag een bijdrage leveren aan de maatschappij. Naast haar werk als ambtenaar is Dominique ook part time model.

 

Dominique is de koninklijke assistente van de Oosterse prinses en Esmeralda.
 
"She believed she could do it, so she did"

OL3A5639.jpg
OL3A5637_edited.jpg

Martijn

Perfomer

Als we het hebben over entertainment in het bloed, praten we over Martijn.

Al 12 jaar loopt Martijn alle factoren van entertainment bij langs. Zo performed hij in theater en musical producties, blaast hij hoog van de toren op zijn stelten en maakt hij mooie kunstwerken van ballonnen. Daarnaast managed hij over 15 entertainment teams op resorts door heel Europa.

Martijn heeft de opleiding leisure & hospitality afgerond en is daarna direct begonnen met een brede oriëntatie in de entertainment branche.

In ons team is Martijn ballon artiest, kapitein hoogwater en de gekke hoedenmaker

"The nobelst of arts, is that of making others happy"

Carmen

Perfomer

Carmen is een gepassioneerde danseres die meer dan 6 jaar werkzaam was als theatermedewerker bij het ledeltheater. Tegenwoordig is ze lid van theatergroep: “plattelanders” en behaalde ze haar diploma in cultuur management in Brugge.

Maar naast dans, toneel en cultuur is deze getalenteerde dame ook dol op kinderen. Ze was namelijk enkele jaren vrijwilliger bij de kindervakantieweek.

Carmen is de koninklijke assistente van de Oosterse prinses en Esmeralda.

"When you stumble, make it part of the dance"

Reinoud

Videograaf - Drone piloot

Onze rust zelve: Reinoud. Hij houdt altijd het hoofd koel en onder de meest stressvolle situaties is hij altijd onze rots in de branding. Met zijn kalmte en beheerstheid weet hij iedereen aan zijn deadline te houden.

Sinds 2 jaar is Reinoud trotse eigenaar van zijn media bedrijf “Airborne Media”. Naast videograaf is hij ook fotograaf. Dat doet hij al wat jaartjes langer. Dat maakt deze getalenteerde man onmisbaar in ons team!

Steeds weer weet hij zijn publiek te betoveren met zijn magische creaties waar hij ziel en zaligheid inlegt.

“Er zijn geen problemen alleen maar uitdagingen”

bottom of page