top of page

Veel gestelde vragen

Mocht uw vraag niet tussen de veel gestelde vragen staan; mag u deze zeker aan ons stellen via het contactformulier.

 • Kan ik zowel in Nederland als in België boeken?
  Natuurlijk kan dat, onze karakters hebben de nodige middelen om op een voorafgesproken locatie te geraken. Hier wordt op voorhand dan ook samen met u gekeken wat de bijkomende kosten hiervoor zullen zijn. De kilometervergoeding bedraagt €0.23 per gereden kilometer. Ook vragen we een supplement van 50 euro wanneer er een reistijd boven 1u is. Wanneer de reistijd in totaal 4u overschrijd, zullen we de prijs voor de reistijd bespreken met u.
 • Kan ik de karakters ook op andere locaties dan mijn thuis boeken?
  Zeker weten, u kunt dit doorgeven bij de reservering (vul bij adres de locatie van het feest/evenement in). Hou er rekening mee dat sommige locaties entertainment niet toestaan, vraag vooraf aan de desbetreffende eigenaar voor toestemming. Bij een feest in de buitenlucht hopen we natuurlijk dat de goede fee het weer regelt. Mocht dit toch tegenzitten wordt er in overleg een andere datum/locatie gekozen. Wij willen u er graag op attenderen dat wanneer er een boeking wordt gehouden op een openbare locatie, wij niet garant kunnen staan voor omstaande kinderen. Om de magie te kunnen bewaren voor deze kinderen sluiten de prinsessen deze kinderen dan ook niet buiten. Daarom is het altijd aangeraden de boeking op een privé locatie te houden.
 • Kan ik de performer kiezen voor mijn boeking?
  Over het algemeen werken wij met een vaste cast, maar we staan uiteraard open voor uw voorkeur. Mocht er geen mogelijkheid zijn voor deze performer, kijken we graag samen met u of een andere performer de boeking kan overnemen. We hanteren wel een hoge standaard van kwaliteit en professionaliteit van onze performers en de kostuums die zij dragen. Daarom kunnen wij u garanderen dat u tevreden zal zijn met iedere performer die wij te bieden hebben.
 • Kan ik meerdere karakters boeken?
  Dat kan zeker! Zolang de agenda van onze performers het toelaat kunnen we meerdere karakters op uw feestje laten komen. Bij grotere feestjes of evenementen is het soms zelfs ook wenselijk om een extra karakter of lakei te boeken zodat de performers bij iedereen evenveel focus kunnen leggen. De meerprijs van een karakter voor een kinderfeestje is €75,00 per uur. De meerprijs van een lakei voor een kinderfeestje is €50,00 per uur. Bij speciale boekingen zoals een Meet & Greet, een opening, een festival of andere evenementen word er telkens een offerte op maat gemaakt en zijn er mogelijk andere tarieven van toepassing. Het gebeurd soms ook dat er een performer in een bedrijfsshirtje mee komt als assistent(e) zonder meerprijs. Dit zal dan ook telkens gecommuniceerd worden naar u.
 • Hoeveel kindjes kan ik uitnodigen op mijn boeking?
  Onze performers proberen de jarige altijd centraal te zetten in het feestje, daarom is het belangrijk dat wij op voorhand weten hoeveel kindjes u verwacht bij de boeking. Zo kunnen wij altijd indien nodig ook adviseren dat er een tweede performer of een lakei meekomt die kan assisteren. Bij een boeking van meer dan 12 kindjes proberen we altijd te zorgen dat de performer een assistent meeneemt. Deze assistent zal dan helpen bij het plaatsen van de glittertattoos, de make-over en de spelletjes klaarmaken. Een assistent kan een lakei maar ook een extra personage zijn mits beschikbaar. Bij een extra personage wordt er op voorhand afgesproken met u wat hiervan de kostprijs is. Dit is voornamelijk afhankelijk wat voor pakket u geboekt heeft en wat er van dit personage wordt verwacht. Als de assistent met een lakeikostuum of in een outfit van The Magical Life meekomt puur om te assisteren wordt hier een meerprijs gerekend van €50,00 per uur in de boeking. Indien de groep heel groot is, zoals bij een meet & greet of een schoolgroep moeten we ook altijd eerst even nakijken wat onze mogelijkheden zijn. In dit geval kan u ons best even een contact berichtje sturen.
 • Wat moet ik zelf regelen?
  Onze karakters werken graag in een veilige, rookvrije omgeving en er moet altijd een voogd/ouder aanwezig zijn. Er zullen activiteiten plaatsvinden, dus een ruimte waarin gespeeld, gedanst en gezongen kan worden is dan ook zeer welkom. Ook is een tafel met voldoende stoelen om de knutselactiviteiten aan te houden zeker aangeraden. Verder is het leuk om muziek op te zetten, de ruimte te versieren en om het plaatje af te maken is het ontzettend leuk als de kinderen verkleed zijn. Versiering, kostuums voor de kinderen en de taart zijn niet inbegrepen in een boeking met karakters. Mocht u toch wensen dat wij ook de versiering, decoratie, ballonnenbogen, taarten, candy table voorzien, kunnen we hiervoor een offerte maken en helpen we u hier graag mee verder. Ondanks dat onze karakters erg van dieren houden, vragen wij u of loslopende dieren in een andere ruimte geplaatst/ gehouden kunnen worden. Deze kunnen namelijk de kostuums beschadigen.
 • Het feest kan niet doorgaan op de afgesproken datum, wat nu?"
  Het feest annuleren of verschuiven naar een andere dag kan tot 10 dagen* voor aanvang, daarna zijn er kosten aan verbonden (zie algemene voorwaarden). Ondanks alle magische drankjes worden onze karakters soms ook ziek. Wanneer het feest niet door kan gaan wordt u hiervan z.s.m. via email of telefoon op de hoogte gebracht. Er zal in overleg gekeken worden wat de mogelijkheden zijn (andere karakter, verplaatsen datum, enz.) * Bij een Covid-19 besmetting geldt deze voorwaarde niet, en kijken we graag naar een andere datum.
 • Mag ik het feest fotograferen/filmen?
  Natuurlijk! Het is namelijk erg leuk om de foto's of opnames over een paar jaar nog eens terug te kijken. In elk pakket wordt er tijd ingepland voor een fotomoment, maar ook tijdens de andere activiteiten mag u alles vastleggen. Ook wij koesteren de herinneringen die we mogen maken, alle gedeelde foto's en filmpjes zijn dan ook meer dan welkom. Mocht u een professionele fotogra(a)f(e) en/of videograaf willen op uw feest of boeking, dan kunnen we hiervoor zeker ook een offerte op laten maken. Wij werken namelijk samen met een aantal zeer professionele bedrijven.
bottom of page