top of page

Kerstbezoekjes 2023

Op zondag 24 december 2023 zijn de Kerstman  en de Kerstvrouw van plan om mini-bezoekjes te doen bij jullie thuis*.

Eerst lezen zij samen een verhaaltje voor, dan hebben ze ook een cadeautje bij en geven zij nog de tijd om leuke foto’s samen met hen te maken.

De bezoekjes worden ingepland tussen 10u en 16u. Deze duren 30 minuten en worden door ons in de agenda ingepland naargelang de afstand en het aantal bezoekjes die er worden geboekt. Zo kunnen we zorgen dat wij zeker op tijd zijn en dat wij voldoende tijd kunnen spenderen voor iedere boeking.

Wij bieden slechts een gelimiteerd aantal plekjes aan, dus wees er snel bij om teleurstelling te vermijden. De kostprijs hiervan is €75** per bezoek.
 

Het is mogelijk om meerdere kindjes op één bezoekje te laten deelnemen, het is wel belangrijk dat wij dit van tevoren weten.

Op de onderstaande knop kan u via ons boekingsformulier uw plekje reserveren.

* Bezoekjes kunnen maximaal 25 kilometer vanaf Stekene af liggen. Indien u toch verder woont dan dit, ontvangt u van ons een bijkomende factuur voor de extra kilometers. Deze worden aangerekend aan €0.23/km.
** Dit is de prijs gebaseerd op een bezoekje waarbij er één kindje aanwezig is. Per extra kindje komt er €10 bij, zodat we ook voor dit kindje een leuk cadeautje kunnen voorzien.

bottom of page